چگونه در هنگام نوشتن کتاب با انگیزه بمانیم؟ | برایان تریسی

نوشتن کتاب

اگر از طرفداران خواندن کتاب ها هستید باید بدانید که کتاب ها به خودی خود نوشته نمی شوند. نوشتن کتاب انرژی بالایی نیاز دارد و انگیزه وسیله‌ای برای سنجش انرژی است که شما برای چیزی که تلاش می‌کنید خرج می کنید. پس وقتی کتابی می نویسید، شما محدود به تلاش کردن در زمان‌هایی که انگیزه خود را از دست داده‌اید و یا به بن بست نویسندگی رسیده‌اید، هستید.

برای جنگیدن با این موضوع، شما نیازمند مجموعه‌ای از ابزارها و تکنیک‌هایی برای غلبه بر مشکلات انگیزشی مثل شروع کردن به نوشتن، پیدا کردن موضوع مورد نظر یا خلاص شدن از دست بن بست های نویسندگی هستید. این را بدانید که نویسندگی یک شغل است و هر شغلی به ابزار مناسب نیاز دارد.

تکنیک هایی برای غلبه بر بن بست های نویسندگی وجود دارد که برایان تریسی در این ویدیو برای شما شرح می‌دهد. این ویدیو را از سایت رو به بالا دانلود و تماشا کنید

1. به طور مداوم بنویسید

یکی از حقه هایی که آرتیست ها هم استفاده می کنند و برای نویسندگان هم کاربرد دارد، نوشتن مداوم حتی وقتی که نمی خواهید چیزی تایپ کنید یا کلمه ای بنویسید است، در هر صورت بنویسید. این کار جرقه‌ای را در ذهن شما فعال می‌کند که باعث می‌شود روتین روزانه و بخش خلاقانه ذهن شما، آسان‌تر یافت شود.

 

اهداف

2. برای نوشتن اهداف کوچک قرار دهید

برای نوشتن هدف‌های کوچکی که بتوانید هر روز انجامشان دهید، خلق کنید. می‌توانید برای خودتان هدفی مثل نوشتن 100 کلمه یا روزی یک صفحه تعیین کنید. در انتهای سیصد و شصت و پنجمین روز، شما یک کتاب 365 صفحه‌ای خواهید داشت. اگر می‌خواهید که کتابتان را زودتر تمام کنید، می‌توانید هر روز یک فصل بنویسید که بسیار چالش انگیز است.

خودتان را به کنار گذاشتن زمانی برای نوشتن عادت دهید. اگر شما زمانی را در صبح برای نوشتن کنار گذاشته‌اید، هر روز در همان زمان بنویسید. همچنین می توانید کتابتان را در سایت آمازون پیش فروش کنید و زمانی برای آن تعیین کنید تا به شما انگیزه بیشتری برای تمام کردن کتاب در موعد مقرر بدهد. هدف های خودتان را بنویسید و هر روز مرورشان کنید و اینجوری در مدت زمان کوتاهی کتابتان را تکمیل خواهید کرد.

3. ویرایش کردن را در مرحله آخر انجام دهید

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که در بین نویسندگان شاهد آن هستیم، تلاش برای ویرایش کردن متن، همزمان با نوشتن است. ویرایش کردن را برای آخر نگه دارید. به عقب برگشتن در حین نوشتن و خلق یک ایده باعث از دست رفتن انرژی شما می‌شود. یکی از بزرگترین ابزارها برای پرورش انگیزه، پیشرفت است. به نوشتن ادامه دهید و ویرایش را برای زمانی نگه دارید که کتاب را تمام کردید.

 

حواس پرتی | موبایل | | رو به بالا | روبه بالا | Robebala

4. از شر حواس پرتی ها خلاص شوید

وقتی می‌خواهید بنویسید، خودتان را از قید و بند حواس پرتی ها خلاص کنید. نوشتن یک کتاب به تمام توجه شما نیاز دارد. فضایی را خلق کنید که کمترین نوع حواس پرتی بیرونی را داشته باشد.

گوشی‌تان را سایلنت یا خاموش کنید. بر روی در اتاقتان علامت لطفا مزاحم نشوید را نصب کنید. صداهای بیرون را با دستگاه نویز سفید (دستگاه پخش صدای آبشارها و این قبیل صداها) فیلتر کنید. هدف شما حذف تمامی حواس پرتی ها و جریان پیدا کردن است.

5. نوشتن کتاب را برای چند روز کنار بگذارید

وقتی احساس می کنید به بن بست رسیده‌اید از کنار گذاشتن کتابتان برای چند روز، نترسید. سپس وقتی آمادگی لازم برای ادامه دادن داشتید، نوشتن را شروع کنید. فقط زمان مشخصی را برای برگشت دوباره به نوشتن کتاب را تعیین کنید. به خودتان یک زمان ضرب الاجل قوی بدهید و به آن بچسبید.

6. محیط خود را تغییر دهید

تغییر دادن محیط اطرافتان شاید تمام چیزی باشد که برای شروع انگیزه‌تان نیاز دارید. سعی کنید در اتاق متفاوت، فضای بیرون و یا با رنگ متفاوتی بنویسید.

 

تفاوت | مقایسه

7. از تکنیک مقایسه استفاده کنید

اگر شما شانس خواندن کتاب بیندیشد و ثروتمند شوید اثر ناپلئون هیل را داشتید، باید با ابزار متفاوت دیگری برای غلبه بر بی‌انگیزگی آشنا باشید. آن ابزار خلق قیاس هایی برای ساپورت نوشته‌تان است.

در کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید، ناپلئون هیل مقایسه‌هایی از افراد پولدار و معروف برای ساپورت و مشخص کردن نظراتش استفاده کرده است. وقتی که گیر کردید، به افراد ارزشمندی که می‌شناسید نگاه کنید تا بتوانید نمونه‌هایی از آنچه که منظورتان است را در کتاب بگنجانید. این پروسه پلی را بر شکاف بین تفکر انتقادی و تفکر آرتیستی می‌سازد.

8. درباره آن موضوع صحبت کنید

اگر مشکلی در نوشتن دارید، درباره آن صحبت کنید. همانطور که با دوستی صحبت می‌کنید، بنویسید. به گونه‌ای بنویسید که انگار در حال تعریف کردن داستانی برای دوستانتان هستید و همینطور که این فکر را می کنید، بنویسید. وقتی به دوستانتان می‌گویید که در حال نوشتن کتابی هستید به آن ها چی می‌گویید؟ همان را بنویسید. قصد انتقال چه مفهومی را دارید؟

صحبت کردن با کتابتان یک تکنیک عالی برای حل مشکلاتی است که نیاز به حل شدن دارند. برای دیگران، به طور کاملا عادی ، آسان‌تر از نوشتن است و برای همین است که این تکنیک به شما برای رهایی از بن بست نویسندگی کمک می‌کند.

9. سوالها و تیترهای خلاقانه ایجاد کنید

تلاش کنید برای خودتان یک تیتر خلاقانه یا محرک به عنوان راهی برای به چالش کشیدن خودتان ایجاد کنید و این ممکن است شامل توصیف کردن اطرافتان باشد. بیرون را نگاه کنید و اولین چیزی را که دید با جزئیات کامل توصیف کنید. همانطور که در جنگل قدم می زنید، ژورنالی را همراه خودتان داشته باشید و ورودی های ذهنتان را بنویسید.

می‌توانید چالش کلمه را امتحان کنید. دیکشنری را باز کنید و اولین کلمه ای را که دیدید را انتخاب کنید. آن کلمه را در هایکو یا نقل و قولی که شخصیت اصلی قرار است به کار ببرد بگنجانید. بسیاری از تیترها وجود دارند که نویسندگان برای استارت ذهنشان و انگیزشان از آن استفاده می‌کنند. تعداد اندکی که برای شما چاره ساز است را پیدا کنید.

 

کتاب

در پایان

همیشه با انگیزه بودن صد در صد برای همه ی نویسندگان ناممکن است. پس اگر سخت می توانید شروع کنید برای نوشتن، ناامید نشوید. این تکنیک‌ها و ابزارها به من کمک کردند تا در بسیاری از زمان هایی که حس نوشتن نداشتم بنویسم و الان ، بعد از گذشت 40 سال و 82 کتاب ، تایید می کنم که این تکنیک ها می تواند در سفر شما برای نوشتن کتابتان و تبدیل شدن به یک نویسنده مشهور کمکتان کند. هر کسی درون خودش کتابی دارد و وظیفه ی شماست که بفهمید پیامشان چیست و بعد دست به کار شوید و شروع کنید.


بعد از تماشای این ویدیو پیشنهاد می‌کنیم مابقی ویدیوهای برایان تریسی را تماشا کنید

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.